Slider Offer Banner
Produse Noi
Serviciile noastre
Transport Gratuit
Transport gratuit la comenzile a caror valoare depaseste 500 RON TVA inclus, in aria de acoperire FAN Courier si Urgent Cargus.
Garantie
Garantie 1 an de zile. Ne ocupam personal de reparatiile realizate in termenul garantiei.
Suport
Aveti o intrebare sau o problema? Ne puteti contacta prin telefon la numarul 0728978392 sau prin adresa de e-mail popcat.instal @gmail.com.

Nume Prenume/ Firma: City-Kebab Barlad

Suntem incantati sa va prezentam in cateva cuvinte colaborarea noastra cu POPCAT, o colaborare extrem de reusita, bazata pe o comunicare excelenta si foarte important pentru noi o comunicare de calitate! Astfel am achizitionat de curand de la POPCAT o noua friteuza de care suntem mai mult decat multumiti! Punerea ei in functiune a diminuat timpul de asteptare a clientilor, iar feedback-ul lor a fost unul foarte bun pentru noi!


Despre noi:

Domeniul in care activam este cel de tip fast-food si intotdeauna ne-am dorit sa castigam timp in prepararea produselor. “Emblema” nostra este kebabul de pui insa nu ne-am limitat si am extins meniul preparand si aripioare picante,aripioare bbq,snitel,nuggets, preparate realizate in baie de ulei. Daca v-am convins de varietatea preparatelor noastre va asteptam cu mai multe detalii pe pagina de Facebook. (click pe iconita de mai jos)

facebook