Slider Offer Banner
Produse Noi
Serviciile noastre
Transport Gratuit
Transport gratuit la comenzile a caror valoare depaseste 500 RON TVA inclus, in aria de acoperire FAN Courier si Urgent Cargus.
Garantie
Garantie 1 an de zile. Ne ocupam personal de reparatiile realizate in termenul garantiei.
Suport
Aveti o intrebare sau o problema? Ne puteti contacta prin telefon la numarul 0728978392 sau prin adresa de e-mail popcat.instal @gmail.com.

Despre noi

    

Datele de identificare ale societății  sunt următoarele:

·       Denumirea: S.C.POPCAT-INSTAL S.R.L.

·       Sediul  social: STR. STRAUBING NR. 208, COD POȘTAL 240643,localitatea RÂMNICU VÂLCEA, JUD. VÂLCEA

·       Cod unic de înregistrare: RO41227320

·       Nr. Reg. Comertului: 38/781/2019

·       EUID: ROONRC.J38/781/2019

·       Cont bancar deschis: RO86BACX0000001857593001  (cont în RON).

·       Cod SWIFT: BACXROBU

·       Titular cont: S.C.POPCAT-INSTAL S.R.L.

·       Administrator: Popescu Gratiela Maria , Popescu Octavian

·       Adresa de e-mail: contact@pop-cat.ro

·       Telefon: 0728978392

SC.POPCAT-INSTAL.SRL este o companie înființată din dorința de a oferi clienților săi o experiență de neuitat în ceea ce privește achiziționarea echipamentelor profesionale pentru domenii HORECA precum: restaurante, fast-food-uri, patiserii, cofetării, ș.a.m.d. .

Principalul nostru obiectiv este de a stabili o legătură puternică cu clienții noștri încă de la începutul colaborării, susținându-i pe tot parcursul acestei experiențe și nu numai.

Alături de această susținere oferim și următoarele beneficii, care sperăm noi, fac din această experiență una de bun augur : 

  • Service rapid fără timpi de așteptare foarte mari. Acolo unde situația ne permite rezolvăm problemele apărute chiar în ziua în care produsul ajunge în centrul service. Astfel scurtăm la maximum timpii de așteptare.
  • Raport calitate - preț avantajos . Ne-am propus să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu produse care să satisfacă la maximum necesitățile dumneavoastră. 
  • Garanție acordată produselor . Conform legii aceasta este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 luni pentru persoanele fizice. Însă noi menținem legătura cu clienții și dincolo de aceste termene reușind în proporții foarte mari să asigurăm piese de schimb în afara garanției. 
  • Transport gratuit pentru comenzile a căror valoare depășește 500 ron TVA inclus, dacă adresa de livrare se află în aria de acoperire a partenerilor noștri. Vă rugăm să consultați secțiunea de Termeni și condiții sau secțiunea Livrare pentru mai multe detalii în acest sens. 
  • Îndrumare spre alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. sau nevoilor business-ului dvs. .
  • Gamă variată de produse pornind de la produse pentru bugete reduse și ajungând la produse de top privind calitatea lor. 

Societatea comercială SC.POPCAT-INSTAL. SRL  a fost înființată în anul 2019 de către Popescu Octavian și Popescu Grațiela Maria, 2 tineri antreprenori care și-au promis că indiferent de ce amploare vor lua lucrurile, clientul va rămâne pe primul loc, iar atenția la detalii va rămâne neschimbată. 

Reușim astfel până astăzi să satisfacem nevoile clienților noștri atât prin vânzarea produselor către aceștia, dar mai ales prin păstrarea unei relații comerciale bazate pe respect și susținere. 

Am dorit să conturăm o afacere care să aibă ca puncte definitorii următoarele atribute:

  • ENTUZIASM - acest atribut ne-a caracterizat începutul de drum și ne-a făcut să credem că dacă reușim să-l păstrăm pe tot parcursul evoluției noastre, vom reuși să îmbunătățim experiențele clienților noștri zi de zi. Ne place să credem că în urma colaborării cu noi reușim să transmitem clienților noștri puțin din entuziasmul nostru. 
  • RESPECT - Așa cum deja am menționat mai sus ne respectăm clienții pe tot parcursul colaborării încercând de fiecare dată să poziționăm nevoile acestora superior nevoilor noastre. 
  • PROMPTITUDINE - Știm că timpul este o resursă prețioasă așa că atunci când vine vorba de soluții încercăm să le găsim pe cele optime astfel încât să nu pierdem timpul clienților noștri. 
  • EMPATIE - Pentru că știm cât de greu este să pornești de la zero, încercăm să ne susținem clienții prin încurajări, sfaturi, promovări gratuite a afacerilor lor, etc. Fiind alături de clienții noștri reușim să dezvoltăm colaborări durabile. 

În speranța că până în acest moment am reușit să mulțumim cât mai mulți dintre clienți și că serviciile și produsele noastre sunt folositoare acestora, promitem să continuăm să dezvoltăm relații de încredere alături de aceștia. 

Cu considerație, 

Popescu Octavian și Gratiela